Thursday, August 4, 2011

♥ GiveAway EdY : still beauty ♥

Salam...
Ok.. td ada member Redzaimy mengeTAG ann suh join GA from EDY ZAIDI ni

hadiah nye yg buat diri ini terujaa sgt2.. ANGRY BIRDS.. yippi.. da la minat giler ngan BURUNG MARAH ni.. mmg xley jd laa.. Trus nak wat entry pasal bende alah ni..haha

Ok.. tak yah nak cite2 laa..
kalau ada rasa tringin nak join.. meh click kat BANNER bawah ni yeaa


bende yg paling penting yg btol2 kene beringat n buat ialah follow belog di bawah

1. http://danielzaidi.blogspot.com
2. http://edyzaiditravel.blogspot.com/


Ok.. da settle sume??? haa.. baru bleh post..

Ok .. aku nak tag akak aku ni la.. yeahh

ILLYANI
.. jum Join GA nii



adiah yg aku teruje sgt2 nii



Tempat pertama : 2 x Patung Angry Bird



Tempat kedua : 3 x Handphone Stand Angry Bird



Tempat ketiga : 5 x Patung Comel dari Australia





Nota Kaki : Saya sukeeee.. angry birds.. aummmm

4 Coretan:

Edy Zaidi said...

thanks sudi join giveaway ni...selamat berpuasa & good luck yer...:)

udacun said...

@Edy Zaidi
Time kaseyyyy

butterflyana said...

Good Luck, Awak!
:)

udacun said...

@butterflyana
tq so muchh

hope dpt..

♥ Jejaka dan Jelita ♥

 
;