Monday, February 15, 2010

#125♥ GirL's... Peringatan TUk U ALL ♥

Tolong disebarkan ke semua kenalan & e-mail yang Anda punya, khususnya wanita.

CUCI BRA dan PAKAIAN2 BARU Anda, sebelum dipakai. Banyak orang yang melakukannya, ini sebagai peringatan bagi yang tidak melakukan-nya. Baca dan persiapkan diri Anda untuk melihat gambar ini. Kami tidak tahu parasit apa yang ada didalam pakaian ketika kita membelinya.

Ya Tuhan. Menjijikkan. Kirimkan ke semua wanita!!!
CUCI BRA BARU Anda sebelum Anda memakainya!! Jadikan kebiasaan mulai dari sekarang untuk mencuci pakaian baru Anda sebelum memakainya, ini SANGAT PENTING!!!

Setelah Susan McKinley (Antropologis) pulang setelah ekspedisi di Amerika Selatan, ia menyadari ada ruam aneh di payudara sebelah kirinya, tidak ada yang tahu itu apa, dan ia pikir ruam itu akan hilang seiring waktu.

Setelah ia kembali, ia menemui dokter karena sudah dimulainya rasa sakit. Dokter tidak tahu penyakit apa yang di derita nya, dokter memberikannya antibiotik dan krim khusus. Setelah berselang rasa sakitnya tidak hilang dan payudaranya semakin panas dan mulai berdarah. Ia memutuskan untuk membalut pendarahan itu, bagaimanapun rasa sakitnya semakin bertambah, ia mulai mencari dokter2 terbaik. Dr. Lynch tidak bisa mendiagnosa infeksi apa yang terjadi dan meminta Susan untuk mencari temannya yang ahli dalam bidang Dermatologi. Sialnya sang dokter sedang berlibur. Susan menunggu selama 2 minggu dan akhirnya dapat bertemu Dermatologist tersebut.

Susan terkejut, setelah ia membuka perban nya, mereka menemukan larva bertumbuh dan bersarang dalam pori2 dan dalam luka payudaranya, sesekali mahkluk jahat ini masuk dalam pori2 dan muncul di lubang sebelahnya, yang ia tidah tahu adalah lubang itu sangat dalam dari yang ia bayangkan. Larva ini memakan lemak, lapisan kulit dan kanal susu payudaranya

erk.. aku nak letak pic bebanyak pon aku geli.. + Takut...
Korang2 lau nak tgk ag.. search aje kat gOOgLe eaaa...
taip "LARVAE BREAST".. takOttttt.......

***Mmg nampak cam pic ni di edit... tu pasal letak pic ni.. yg real korang search kat gOogLe lerr... sbb takOt nak letak + seram tgk.. tu pasal letak pic ni ajeee... nge3x.. sila ask mr gOOgLe eaa

sumber drpd: mmber akunye nOte kat FB...

p/s: kwn2 nnt basuh tau.. xkire spender ke Bra ke.. sume kene bsuh lau baru beli...

9 Coretan:

Edriena Hazelina said...

ade 1 blogger da post sal ni.
dan die da post kebenaran disebalik email ni.

tu pic edit.

gune bunge teratai kalau saye xsilap.

udacun said...

Edriena Hazelina: mmg nampak cm edit.. hehe..

tp yg real ade... nak letak tp seram lak tgk.. tu pasal ler letak yg tu aje... cube search n tgk sndrik ler yg asal

azizan4444 said...

apakah?cm x logik je kn...hhhahaha...

udacun said...

azizan4444: bende ni logik la.... xde yg xlogik zizan

annadzirah said...

uhuk.
baru gak tgk pix ni..
membe bg tgk..
mmg meremang bulu roma.
T__T

udacun said...

annadzirah: tu la pasal.. cube tgk video die.. seacrh kat utube r.. peh.. seramm

chamn said...

geli weih!!!!!! nk muntah~

udacun said...

chamn: erk..jgn muntah dulu.. but better u gtau girl2 laen eaa.. makwe ke.. adik bradik ke.. mum ke.. sesape la supaye beringat2...

苦瓜鹹蛋Star said...

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社

♥ Jejaka dan Jelita ♥

 
;