Thursday, July 7, 2011

♥ Aku mau pulang.... ♥


Salam n slamat pagi sumee...

Semalam pas balik koje trus merempit.. erk .. bwk moto slow lerr bukan laju pon trus g Sri Putri.. tRos terkam Transnasional nye kaunter... smpai sana lau xsilap lam 5.30pm kot.. tgk2 kaunter TutOp kejap "SOLAT".. pastu akak tu pon masuk kaunter.. tp nak tggu bukak punye la lama.. dush3.. naek hangen raseee.. lama gilerr.. die mekup2 dll.. rase aku tggu kat luar tuu mcm brangin ajee.. da puas mnunggu... last2 dpt jugak...

aku nak balik kg.. makan doyan.. bak kata my mum.. lagi 2 mggu abes la doyan.. so ape lagii.. Jum balik.. lama xmakan doyan niii

Okiess ni aku punye tiket..
Destinasi : JB-KB
Date: 12 Julai 2011
Harga yg mmg mahal = rm63.90 + 0.20 (Skim Lindungan Mesra Selalu)



Settle aje beli tiket.. Trus naek moto p Taman U.. menuju ke Rainbow Art n Design..
carik ape lagi kalau bukan amik envelope kad kawen akak aku.. kad nye da amik arituu..haiyaa..
Aku da mcm Perunding Perkahwinan die lak.. ini xley jd.. nnt aku nye turn, nak suh die settlekan sume lak..hahahaa


Akak aku punye laa



Alhamdulillah.. da settle yg ni.. hanya tgl lagi BANTING kahwin akak aku je.. xpe2.. yg tu slow2 dlu..

(p/s: sbb aku yg uruskan sal kad ni.. Nama aku pon aku taruk skali.. hahhaa.. saje nak pemess.. Ok yg dpt kad ni nt jangan call aku tau, call lagi 2 nama.. aku xlayan.. aku saje nak inteprem..lalalaaa)

Jumpe lagi :)

Nota kaki : Hari ni bos blanje makan (lunch) kat Hotel Scholar In :) mcm gempaq je bunyi..haha

4 Coretan:

Khairul Antasha said...

harga tiket mmg mcm tu ke?

tu tiket pegi saje ke? ke pegi balik? byk lak tnya..slmt mkn doyan!..

udacun said...

@Khairul Antasha

yup..mmg rege die camtu.. one way aje lerr.. rm64.10 dari JB-KB.. mahal kan.. da dekat 6 tahun duk jb ni...

mula duk sini tket rege rm45.. smpai 2011 ni naek smpai jd rm64.00..
tu baru bus biasa.. blom kira yg exclusive ag. ada la kat rm77.00 .. sbor aje laa.. mcm nak naek flight ajee... haishh

KeTaM_BaTu said...

sabar jelah... skrang barang suma naik. tiket pun naik. huhu

ular paling berbisa di dunia

dan cuba bertahan sekuat hati

udacun said...

@Ketam_Batu

itu la psl.. sabor aje laaa

♥ Jejaka dan Jelita ♥

 
;