Saturday, July 9, 2011

♥ Hobi datang Lagi... BURUNG MARAH? ♥

Selamat sore sumee.. hik3.. JAM skarang tepat pukul 3.18am
Dari malam td kot kul 10pm stat buat bende alah ni.. sesambil tgk cite KARAK sesambil buat bende alah ni...
Jom tengok JOM..
Biarlah Gambar BERBICARA.. hak3..


Tadi jeles tgk ammat Grimlock duk tayang2 hp strap ANGRY BIRD.. huh.. jeless...
Tu yg rasa membuak2 nak buat jugak natang ni..
siyess.. mmg angry laa time buat ni.. wahh..penat woooooo...


1. LAKARkan BURUNG MARAH MERAH duluu (peberet)



2. da siap Lakar.. ape lagi GUNTING laa n siapkan bahan2 beliauu




3. Ok stat menJAHIT..hohoo.. + sumbat kapas lam tuu.. yeahh TARaa. ciapp



4. Yg ni sekor yg da siap aku Punyee.. lagi 2 ekor utk KASMA n SHiMa.. hohoo.. pakai kaen beliau ni wat..kes kaler merah xde..hak3.. sori laa GAM abes.. xsempat buh mate.. nnt korang settlekan sume eaaa.. penat gilerrr



Okeyy.. ingat nak wat utk kaler KUNING, BIRU, PUTEH n ITAM tp nak pakai design sama.. hahaa.. lantak lerr.. mls nak wat design baru..muahaha .. tataa


Nota Kaki : JOm tidooo.. esk nak g jejalan lakk..

4 Coretan:

Taufan Bin Ribut said...

kenape semua org suke burung ni?


Entri terkini : Diorang ni lesbian??
Entri sebelum :All day i do about sexs
Watch my video songs ^_^

udacun said...

@Taufan Bin Ribut
Entah laa.. susah nak kata.. myb sbb natang ni kiut.. hahaa

ni pon tersuke bile da stat maen game BURUNG ni

Khairul Antasha said...

comey!..pandai ye buat sendiri..

udacun said...

@khairul Antasha
thnks.. hobi di masa lapang n sibuk ..hahaa.. release tnsion konon2..ahakzz

♥ Jejaka dan Jelita ♥

 
;