Thursday, July 7, 2011

♥ ANGRY BIRDS ♥

ANGRY BIRD MENYERANGGGGG....

Tringin giler nak beli patung BURUNG MARAH yg besauu ni..
aritu da tgk kat AYER ITAM.. RM199 kot 2ekor..
BUY 1 FREE 1.. sape nak share beli ngn aku??? besau giler woo.... smpai xley nak pluk..
lau xsilap ketinggian kat pinggang aku kot..

sbb nak ubat ati xley beli.. aku edit je laa.. hahahaa
ANGRY ANN.. yeahhh




Lama xmengedit2 gambo + snap2 ngn DSLR... Rindu giler kat class Visual Statik..huhuhuu
Kalau nak tgk hasil2 yg class dlu bleh la layan blog kat bwk ni..
KLIK LINK ni yeaa
http://visual-ehan.blogspot.com/

Nota Kaki : Ok aku nak g wat keje.. tergendala la plak

6 Coretan:

KeTaM_BaTu said...

mak ai besau nye angry bird tu... jom share duit ngan sy. Kite g beli. tp sy nak yang besau tu. awak y kecik jerk eh.

aku seorang pelukis

i dont know why

udacun said...

@Ketam_Batu
alaa.. i nak yg besau laa..

excely yg buy 1 free 1 mmg sama besau ajee..hehee

Illyani Ismail said...

nak pic angry bird jugak... nak..nak...

udacun said...

@illyani
Buat la sndrik..hahaaa

Illyani Ismail said...

hahaha

tak mau!!!!

nak kamu jugak yang buat!!!

udacun said...

@illyani

aku xde pic ko la ngeks.. hahahaa..

♥ Jejaka dan Jelita ♥

 
;