Tuesday, March 23, 2010

#146 ♥ CONTEST : Apa Saya Nak Buat Kalau Diberi RM100 ♥


Apa saya nak buat kalau diberi RM100?????
hoho.... XD

kalau saya diberi rm100 saya mau simpan itu duit la.....
boleh tak??? kasi die branak2 bg banyak...

eh..silap2.. hehe.. ni yg sebenarnyee...
kalau aku dpt rm100... aku nak guna duit tu wat bayar BIL ceLcom yg bulan2 rege rm50 ni..
so dapat la bertahan rm100 ni utk 2 bulan..
jd boleh la hari2 aku lawat blog

DIARI SEORANG LELAKI

...ini...
amacam boleh tak??? ala boleh la... aku nak wat bayar biL.. hehehehehee.. mak sonok gak lau ade org kasi ni... muahahahaa... bye3x...

p/s: sape nak join sile la klik gmbr duit kat atas tuu.. EXpireD date : 30. 04 2010
seKian... XD

3 Coretan:

Lelaki Ini said...

hehe..simpan duit kasik beranak ek..? baik tanam je, nanti tumbuh pokok duit.. ;p

tQ for joining & good luck.. ;p

udacun said...

Lelaki Ini: keh3x... wah bestnye kalau pokok tu ler tumbuh duit..ahaks..

thnks yaa

Dewi Aja said...

Hello Blogger!
Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

♥ Jejaka dan Jelita ♥

 
;