Saturday, January 23, 2010

#114 ♥ Tak sume Orang Paham ♥

Salam kepada sume.... hehehe.... Ok2... ini punyer entry pasal ( Orang2 Malaysia ni Paham Soklan ke Tidak??? )

ha.. kat bawah tu sesaje wat status itu mcm... tgk.. mcm2 jawapan dorang..hik3... amat ler pelik.. kua2... Nama2 yang kuar ni.. korang jangan marah aku eaa.. aku sekadar nak meghiburkan aje.. lalalalalalaa.... syg korang sume.. hik3

***sila klik utk lihat pic ini dgn jelas

Ini org2 yg Like / yang ikut kata.. hahhahaa...
p/s: kalau aku la kan.. status tu tulis mcm tu.. aku just klik "LIKE" aje.. xde da nak komen2.. ahaks!!!... tp aku tau... org malaysia ni mmg suke mengOmen.. tu pasal la jd cmtu.. hahaha... suke giler aku arini....

16 Coretan:

enjelinajolipit said...

gua prefer org yg gua mintak LIKE tapi dia LIKE dan komen, dari gua mintak komen dia bagi LIKE tanpa komen. Terus gua rasa nak deactivate acc dia. Dia ingat kalo dia LIKE gua bakal pegi komen status dia ke? Cet!

udacun said...

enjelinajolipit : hahahaa.. tu la pasal.. agree wif u.. ahaks...
tu yg wat status suh like aje.. tp dorang komen lak.. bile wat status utk komen.. die LIKE aje.. hahaa.. poning2.. pape aje.. tp org2 ni mmg cmtu r.. hihihi

KASIH said...

hahaha lawak x13

Farah Annysa said...

ehan ni mmg xde keje eh. hahah

touyakaruma said...

Aku report kat Zack Zukhairi ngan Bom 321

udacun said...

KASIH: muahahhahahaa

farah: kui3.. memang xde keje nak wat cmne

touya: report r.. xtakut ponnn.. hik3.... zack mmg sporting die like.. Bom tu yg ntah hape2.. hehehe

rizputra7 said...

pelik2 orang sekrang nie...

udacun said...

rizputra7 : mmg pelik riz..he3

ELYANA YAZMIN =) said...

hahha eksperiment sukses nmpknye.tahniah! tumpang gembire =)

udacun said...

ELYANA YAZMIN =) : kih3..hahahaa

Best Of Me 321 said...

ooi ann, kau ni buat malu aku je, aku memang post update blog aku kat sume orang la, tu pun nak kecoh2, siap kau kat facebook nant, aku lanyak kau cukup2 haha

udacun said...

Best Of Me 321 : hahahaha..padan muke ko.. kah3.. sape suh mencemarduli akunye status..hak3..padan muke.. lau letak kat wall aku xpe gak.. ni status aku sume ko nak cemarduli..kah3..padan muke..suke akuu

Best Of Me 321 said...

akan kubalas budi jahat mu itu, jaga kau wahai uda tak cun

udacun said...

Best Of Me 321: hahahahhaa.. udacun tetap cun..ahaks... ni budi baek ape..kikikiki

dotblogspotdotkom said...

tu pun guna BM... kalu bhs lain tu... ntah apa jadi nye..huhuhuhuh

udacun said...

dotblogspotdotkom: guna BM sbb nak soh org malaysia ni paham.. tp dema mmg xpaham.. ahaks... lau pakai jerman kang org jerman aje yg duk LIKE

♥ Jejaka dan Jelita ♥

 
;