Wednesday, January 27, 2010

#120♥ Status di FaceBook a.k.a MukaBuku ♥

Salam kawan2 sume.. ahaks... ni uda nak berkongsi cerita... @ lebih tepat lagi nak berkongsi pendapat + berkongsi idea pasal facebOok.. hehehee... ok2 kite truskan la ekk...


Ini Relationship Status Uda SEKARANG

ini uda ada letak kat status pada JANUARY 22, 2010.. sila la tgk... komen pendapat Korang..

cube tgk pe yg dorang Balas ni

::: sila klik pada gmbar utk dptkan pemerhatian yg lebey jelassss

hahahaa... amacam kawan2??? ape yg korang rase??? korang rasa patut tak ade penambah baikan mcm ni??? ley letak bnyk2 status.. so, xde la nmpak cam pembohong sgt.. ahaks... kire jujur la kan nnt cam yg uda wat kat atas tuu....
SAPE SOKONG JATUH TANGAN.. hehehee...

uda nak jugak dgr pendapat blogger2 laki lak.. ye r.. sume yg blas status UDA kat FB atas ni sumenye pomPUAN.. LELAKI xde la plak.. adehhh...
(*myB dorang segan KOT)..hahahahaha

kang nnt takut jadi gni kat RELATIONSHIP STATUS DORANG

1. Isteri Pertama : _________
2. Isteri Kedua : ________
3. Bakal Isteri Ketiga : __________
4. SKandal : _________

P/s: ahaks.. jgn mare yeaaa..




6 Coretan:

enjelinajolipit said...

kalo cenggitu la, manusia dalam dunia ni memang jujur-jujur belaka. semua nak ngaku. ada skandal pon nak ngaku. gua ada skandal dengan bredpit, agak2 r jolie boleh jejak tak??

udacun said...

enjelinajolipit :..hak3.. boley kot..kih3.... sume boley jejak.. tu yg bgs... 1 malaysia.. hik3... 1dunia.. 1 facebook.. wah.. meriah nnt

mie said...

hoho! amboi..beraninyer die..
leh kalo nk wat gitu..
tp kne kawn 2 dlu r..kahkahkah..

udacun said...

mie : hak3.. ala xkawen pon bley ape...
letak yg status yg
skandeL :___________
teman mesra:__________
dll..
hik3..xley ke?

Zikr the Jalanan Sepi Perantau said...

good idea... tapi bole biekin panas...

udacun said...

Zikr the Jalanan Sepi Perantau : Panas itu yang bagus.. ahaks

♥ Jejaka dan Jelita ♥

 
;