Thursday, January 14, 2010

#97 ♥ Contest tiket wayang arc13 ♥

PERHATIAN... ini BUKAN suh pape pon.. AKU JUST JADI PROMOTER AJER...
(*ARC- u kene bayar gj i tau..hehe)



ha... ape lagi?? jom ler kawan2.. ade org bermurah hati nak kasi tiket wayang free tuuu....
jom2.. tgk ape yg budak tu suh kite watt......



Syaratnye:
1. Kamu mestilah menjadi warganegeri KL sebab nak tengok wayang tu kat OneUtama (Kelana Jaya). Warga selangor juga buleh. Warga negeri lain kalau nak datang ke 1Utama pun boleh. Kalau tak boleh datang, gua akan gantikan hadiah tersebut dengan duit. RM11.(topup or bank transfer)
2.Hendaklah masuk fanpage arc13 dan join gua yakin korang ada facebook. Yang masih belum jadi followers blog gua sila berbuat demikian. Gua akan update senarai pemenang disitu. Sesiapa yang tak join tak dapek john hadiahnye.
3.Sila komen sebanyak mungkin di blog gua. Tapi jangan spam! 2 orang komentar terbaik akan dapat hadiah. Tapi bergantung jugala kat gua kalau nak tambah hadiah, atau disqualify sesiapa.
4. Akhirnya, letak ini gambar di blog anda..markah lebih!dan link ke blog inilah. Tak letak pun takpe! Kalau nak buat special entry lagi bagus!!haha




hehe.. aku xedit sikit pon. tmbah ade la..... ok kwn2 jom terjah.. xmo terjah pon xpe.... bley aku dpt topup dr ini BUDAK

p/s: bg uda ekk itu tiket @ itu topup..lalalalaa

3 Coretan:

ezzati said...

dok penang..x dpt la ni..huhu

ARC said...

syg oiii contest da edit arrrr

udacun said...

ezzati : hehehe...

arc: ape?? hahaha.. mls nak amik kisah daa

♥ Jejaka dan Jelita ♥

 
;