Thursday, January 14, 2010

#94 ♥ Hepi Besdey To U ♥


Selamat Hari Jadi...
Selamat Hari Jadi....
selamat hari Jadi MUSA...
Selamat hari jadi....


di kesempatan ini, aku ingin mengucapkan, selamat ulang tahun kelahiran yang ke 24 buat Raja Musa Bin Raja Abdul Halim.... Siapakah dia??? die la my ex-bf... pakwe lame aku.. just bertahan 6bulan aje... :P
da xde jodoh nak wat cmne kann..... ye la.. lau xdirestui oleh family.. better blah awal2... aku yg membelahkan diri dari dia.. mintak maaf byk2 eaaa... itu lebih baek drpd aku truskan juge ... Da lame xcontact ini orang lerr... no. die pon da tukar agaknyee.. myb die nak lari dr aku... haha.. sbb ade la sumething yg aku ngah nak amik balik dr die.. biar die n aku je tau.... aku brani post kat sini sbb mmg aku yakin 100% die xkan tau akunye blog... btol2 punye..hahahaha... k la... just i hope u bahagia slalu n xdibuli org ler....
SLALU aku tgk die diBULI..cian die.. hehehe...

RAJA MUSA
pape aje... all the best eaa.. moga pnjg umo n murah rezki n cepat la kamu kawen.... lagi bgs.. :P



ini plak aku.. xkan xkenal kot..hahaha.. time ni RAJA nye konvo DIPLOMA... wat kat UTM Skudai.. so.. aku p la menyebokkn diri.. tu teddy bear buat die.. hahaha... ntah mane la die cmpak teddy bear tu skrg.. ade ag ke tdak.. ntah... xpe2... time ni la tnpa malu n segan ley bwk teddy bear jalan2 kat jalan raye.. hahahaa... ok la....


p/s: actlly aku mmg xingat pon tarikh ni.. tp ye la... Friendster la nye hal ni.. di hntarnye reminder besdey kat EmaiL aku.. xpasal2 ler aku tertgk jugak..ish3.. pape aje.. hehehe..

5 Coretan:

Sharinginfoz said...

selamat hari jadi.. sedap tu kek...

Perlu ke Telefon Mahal????

Kesian Danish Batuk

udacun said...

Sharinginfoz : kek amik dr gOOgle..hehe

sweet.ants said...

wahh kagumnyerr baik ngan ex-bf??

^ ZuMaWaMBa ^ said...

name ex kite same..
huhuhuhuu...

(lalalalaaaa) \(^_^)/
*komen kompius*

udacun said...

sweet.ants:hahahaha... baek ke??? hik3.. biase ajeee...

^ ZuMaWaMBa ^: nama same??? hah?? ke org yg sama?? ahaks...

♥ Jejaka dan Jelita ♥

 
;