Monday, January 11, 2010

#85 ♥ Surat Cinta dari Kamu.... ghairah btol i bace tau ♥

Salam...hahaa... tajuk cam sengaL aje........ urmm.. for ur information , tengahhari tadi.. aku dapat surat cinta daripada Pak Guard..gara2.... gara2.. gara2.. sbb dorang ni la... nak cari duit lebeh..huhu.. sengaL ajeee.. wawawaaaa....

tepat jam 1.00 pm, aku kuar dr OPIS a.k.a CICT lerr.. aku nak balik rest kat bilik+smyang... pastu tetibe bile da smpai kat moto..nampak ler terselit satu surat cinta..huhuhu...

NOTIS ADUAN KESALAHAN PELAJAR
Ni la surat cinta yg aku dpt...
Kesalahan : Lalulintas
:: MELETAK KENDERAAN DI TEMPAT LARANGAN
::MENGHALANG/MENGGANGGU LALUAN KENDERAAN

Cube la korang tgk situasi aku ni.. bukan aku nak cakap aku xsalah.. mmg aku akui aku salah.. tp paham ler situasi yg aku nak gtau ni...huhuhu.. tgk2....

tu aje yg area ni ade tempat parking... yg wane merah.. lau xsilap just lam 15petak aje... kat depan tu mmg ade.tp jauh lerrr.. huhuhu... da la td isnin..ramai students2 yg ade kelas.. ag ler penuh park.. yg mane kat side HIJAU tu sume kene surat saman.. huhuhu.. termasuk ler akuu...

itu lah diee... tgk moto aku tu pon kene saman tuu..huhu..


p/s: aku snap pic ni time petang after msuk opis balik ptg tuu... n aku letak kat cni jugee sbb petak park sume da penuhh.... ye la kann..alang2 da kene saman pg tu.. xkan le petang tu dowg nak check lagi.. lau wat cmtu mmg kejam gilerr r... arghhhhhh.. aku mrh giler niiii

9 Coretan:

rizputra7 said...

abg guard tue nak ngorat ler tue

udacun said...

rizputra7: Riz , mslhnye die men letak ajee.. bukan jumpe pon..arghhhh

Eyriqazz said...

hehe,pandai pak guard menackle...

Great Teacher Onizuka

sI tEDI said...

aduhai!!

kalah kita kalau dengan pak guard ni! dia je semua betul!

udacun said...

Eyriqazz: bnyk ler mentackle..

sI tEDI : tau xpe..mencinyeeee

miSs D @ mEicHE!~ ;p said...

laen kali, kenyit mata kat abg guard tue, cmne aku wat dlu.. ;p

udacun said...

miSs D @ mEicHE!: ko len meichie... ish3... da dorg xsmpat jumpe aku ler time tuu

ezzati said...

duet income bln tu x cukup ke..nk kena saman cukupkan..hehe

udacun said...

ezzati: adoiii... ezzati kawan ngn pak guard ekk>??? cam tetau aje//..haha

♥ Jejaka dan Jelita ♥

 
;