Tuesday, January 5, 2010

#72 ♥Hannah Talent :Ingin Menjadi Model? ♥

saya mengetahui contest ini dari blog :misya a.k.a gadisterbilang

Sapa nak jadi Model?
*saya

Ingin menjadi Model?
*Ingin

Apakah yang anda perlu buat?
*ape lagi.. Jom join Hannah Talent : Ingin menjadi Model

Korang nak Join sama kan?? Klik ler banner kat atas @ klik je kat link ni
HANNAH TALENT

ModeL yang saya nak pertaruhkan...
Pic ni diambil time g kenduri kawen kat RUMAH ALUMNI UTM... after makan2 , kenyang2 kami pun p bergambar ler... (*actually after raya Puasa 2009)
siyes... time ni badanku amat ler comeL.. gumuk.. bulat..wawawaaa... seb bek da trun ni cikit... raye punye pasal... hehe.. tp nak juge letak pic time chubby ni..ahaks...



***********attention!!!***************
Korang yang nak Join tu jangan Lupe ye letak mende alah ni
saya mengetahui contest ini dari blog :udacun (http://oyiehan.blogspot.com)

***************Cepat2 sebelum Terlambat***************
tarikh Keramat :::Tarikh tutup :13 -01-2010

5 Coretan:

Hannah Talent said...

hye udacun...anyway u cute ape...
jgn sebabkan saiz bdn,rase rendah diri..
setiap org ade kelebihan masing2..
jadikan adibad nor,afdlin dan lain2..
dorang berjaya kan?

udacun said...

Hannah Talent: hehehe..tq hannah talent.. maluuu..hehe

Mashii said...

goodluck dear!!!blog awak cantek...ade lagi nasyid lagi...

udacun said...

Mashii : thnks yaa :P

Misz_zana85 said...

owh, memang chubby time nie..hehe ;)

♥ Jejaka dan Jelita ♥

 
;