Friday, January 29, 2010

#121♥ PengaLaman~Seminar Usahawan ♥






Aku (gmbar ini xde kaitan ponn)


Salam sume.... arini sbb masa banyak free.. so, baru ler berkesempatan nak mengupdate mende alah ni.. hehe.... just nak update pasal SEMINAR USAHAWAN :: Peluang dalam Krisis yang i join itu hari (Rabu, 27 Januari 2010). Secara keseluruhannya, mmg ok la diz seminar.. but ade jugak ler yg xok.. huhuhu...

ok2... ramai gak peserta.. lam lebey kurang +- 70 org la... ramai tuu... n kebanyakan adalah usahawan / bisnsman n bsnswoman lr yg join... ha3.. aku yg xade bisns ni pon da terjoin skali.. tua muda sume ade.... best biler talking2 ngn dorang n mcm2 r... tp segan gak... ye la kann. aku mude ag.. n bsns pon xde.. dorang sume da stabil.. huhu.. xpe2.. aku boleyy. yeahhh... akan ku gunakan kepandaian n kehebatan n kelebihan ku ini.. ahaks.. (*ape aku mrepek ni???)

ni la org2 yang bg talk aritu

Tan Sri Dato’ Muhammad Ali bin Hashim

(President Chief Executive of Johor Corporation)


aku suke dgr tan sri ni bg talk.. mmg best sbb bnyk pasal pgalaman beliau.. mmg best la.. SalUT r.. tabik spring sama ini Tan Sri... nak bekerjasama ngn beliau la nnt.. insyaAllah


Tuan Syed Omar bin Syed Abdullah

Pengurus Besar Excellent Relation Sdn.Bhd

Beliau yang ujung tepi skali belah kanan tuu... huhu.. nak mintak maap bebanyak.. talk die xmenarik minatku n rakan2 len pon same.. sepi ajee.. kecian beliau... mmg aku sempat ag men tepon n men game.. huhuhu.. sowi yeakk.... try blaja lagi utk bg talk yg best n ley tarik minat org.. okk



En. Wan Khairuddin bin Wan Sulong

Ketua Penolong Pengarah

(Pembangunan Usahawan)MARA Negeri Johor

Yang ni Pon agak xbrape best la.. huhu.. ok la kann.. myb sbb ini org xpenah bg talk.. (Sumetime org yg keje kat oPis ni xsume yg bley kasi talk yg ley trik minat owg tau...).. muka die cam ustaz aku dulu r.. hik3.. tu aje yg menarik minatku.. ahaks


Tn. Sheikh Omar bin Sheikh Hussin

Ketua Penolong Pengarah (Pembiayaan)

MARA Negeri Johor

ini lak.. diganti ngn owg len.. xsempat aku nak snap.. sbb aku da bosann.. hehehe....


Tgk ler ape yg jadi time sepanjang seminar aku... huhuhu....
Let gO...

best2... hahaha.. tgk peserta sume nye BERKABUNG.. hehehhe


ini lah starting catatan aku.. clean ag.. clean ke?? cam serabut ajee...


page ke 2.. aku da mule bosan.. tu pasal ade pasal KFC, JIHAD.. sume tu smpat draw bile dengar penceramah bg ceramah.. ngntuk beb... uhuhu


Penghabisannye cmni la.... xde pape da yg kuar... da dicemari ngn lukisan ntah pape ntah... hahahaha/... lawak ajeee... seb bek aku xtidoo.. k r...
xde idea daa......


kesimpulannya: aku xsuke seminar.. aku lagi suke workshop.. br best.. berkembang sikit otak aku ni... huhuhuhu... tp.. tu r.. kene gak hadirkan diri.. wokey..
bye2... pegi dulu.. hehehe

7 Coretan:

touyakaruma said...

Macam tak best jer...

Akupun berminat gak ngan seminar usahawan tapi still tak berpeluang nak pergi .

udacun said...

touyakaruma: hahaha.. yg ni mmg xbest r.. huhuhu.. tan sri nye part aje best.. len2 sume aku da bosann....

seminar mmg camni.. tp lau workshop br best..huhuhu

mie said...

waa..ada can jd usahawan berjaya nih!

rizputra7 said...

biasa ler...aku pon bila orang dok bercakap jer (tak ada joke)..mata mula ler sayu jer...muahaha..

udacun said...

mie: insyaAllah

riz: me too..huhu..tu pasal bohsannn sgt2

Ichigo said...

hehe bagus2. semoga bleh jadi usahawan berjaya, berdikari, kental dan seangkatan dgnnya okeh..

udacun said...

Ichigo: time kasih yeaa.. Amin.. berkat doa kaliann

♥ Jejaka dan Jelita ♥

 
;