Friday, January 15, 2010

#98 ♥ Selamat pengantin Baru ♥

Akum..... entry kali ni berkisahkan tentang seorang budak ini... hehehe.. budak ini adalah kawan saya waktu sekolah menengah dulu.. sekolah menengah sains pasir puteh.....
malam td beliau telah sah bergelar isteri kepada suami beliau... jd nama beliau telah pon bertukar secara automatiknye... jd... PnSiti Noor Maisarah Hanun... Alhamdulillah.. telah slamat sudah jadi isteri kepada encik IQBAL.. sorry ek.. aku xtau nama penuh ur husband..hehehe....

TAHNIAH BUAT PENGANTIN BARU::: SARAH & IQBAL
Aku xley tgk part yg ni kat mjls2 kawen.. sbb hati aku pon rase sebak + cm sedey aje.. terharu sbnrnye... + Gumbira.. hehe..aku lak yang feeling lebey..
Nice.. kamu mmg cantik



Amin.... AKhirnya...
Sweetnyeee


Yang ni bawah ni aku sgt suke tgk..comei gtuu.. amik berkat eaa?? kot2 cepat dpt bby..Amin..

Hahahaha... tak ketinggalan cik tik ini... hik3... tik, empunye gmbr2 ini sume.. aku curik dr fb die.. Halalkan ek tik... kalau kamu xkasi kamu gtau awal2 nt ley aku delete.. lalalalalaa.... thnks alot..:P
DI kesempatan ini aku nak mintak maaf banyak2 sbb xdpt nak hadirkan diri di hari persandinganmu..... (* mcm lagu azie la plak...) ahaks... mjlis persandingan Esok 16 Jan 2010... kat dewan KTC, Kota bharu klate.. sorry la xdpt p... kawan2 FIVERS sekalian.. huhu..sedey xdpt nak jumpe korang2 sume... insyaAllah di lain hari kite jumpe ag..... buat pgetahuan sume.. Pn Sarah ni kami nye KETUA bg FIVERS 04.. yeahhh.. hehehee... kire cam wat reunion la kat mjlis ini budak... sonok nye pada yg dpt hadir ke sana.. urmm.. sorry sgt2 aku xdpt balik lerr.. dr JB-Klate xdpt nak menjenguk sbb ari ni pon still keje ag smpai ptg ini... 2hari cuti xcukup utk aku p balik..wawawawaaaaaa...
insyaAllah ade masa kita jumpe ag eaaa.....

p/s:::Kepada cik Atikah: aku curik gmbr ko upload ni ekk.... harap kamu kasi lerr.. kalau kamu xkasi.. kamu ckp awal2 nnt aku dlete.. hehehee.. thnks!!

♥ Jejaka dan Jelita ♥

 
;