Tuesday, December 8, 2009

#18 ♥ Aku KelirU ♥

...emaiLku jd begini....


I think something gOing wRong soMewhere... haha.. ayat da macam ayat Mak Tiri Zoela lam cite Sindarella.. aiyokk... sebenarnyer... aku terasa amat pelik mase bukak email Yahoo....
Nape bleh jadi camni??? nape automatik tertukar pada moDen View??? Padahal sebelum ni aku pakai Classic View.... Nape jadi cmtuuu??? ade org leh tolong jawab tak???? huhu.. aku heran + pelik ni.. nape leh jadi cmtuu???

Ke ade org yg dgn AMAT BaiK HATI menukar akunyer jd Moden View??? Hah?? huhu..
ke memang yahOo jd TEROUTOMATIK???? sesape yg leh bg pnjelasan?? huhu.. aku tengah KeliRu.... arghhh.. KELIRU.... huhuhu

3 Coretan:

Al Quds Travel said...

Al Quds Travel Welcome You :-

"AL QUDS TRAVEL FAIR 09"
Date : 10,11,12 December 2009
Time : 10.30 am - 10.00 pm
Venue : Ruang Legar KB Mall K.Bharu
Organizer : Al Quds Travel Sdn Bhd
Official Radio : THR Gegar FM
Tel No : 609-747 9999

Diskaun RM999.00 untuk Pakej Umrah

KJ-kun said...

yang komen kat atas ni kat KB MALL heheh
KB mall dah runtuh heheh
ala boleh tukar balik jadi klasik la
tukar kat setting dia

udacun said...

KJ... aku tau boleh tukar balik jadi klasik.. cume yg mendtgkn mslhnyerr... SIAPAKAH yg buat tu sume??? adekah jd automatik?? @ ade yg nak sebotaj aku?? huhuhu.... aku xsuke ade org masuk cmpor lam hal2 private aku.. wawawaaa....
yg kat ats tuu... aku pon xtau..but kat KB Mall...
weh.. bkn kB Mall runtuh... kete jatuh ajer..hahaha

♥ Jejaka dan Jelita ♥

 
;