Friday, December 25, 2009

#50 ♥ GENG BLOGGER : Keluarga Bahagia ♥

ngeeh3x....
Salam semua....

aku saje nak buat lagi TagLine tuk geng Blogger ni... aritu tertekan tagline yang ni plak wlaupon sbnrnyer xde kaitan pon.. ni baru betol2 aku masuk Contest PERTANDINGAN CIPTA TAGLINE

Jom Kawan2 JOIN GENG BLOGGER ni.....


caranye mudah aje yeaa....
Bukak IE xpon MOZILA xpon pape la PELAYAR tuk bukak URL www.gengblogger.com
Lepastu korang tgk aje la eaaa....

ngeee... Korang Daftar la... daftar sume blog yang korang ade... lau ade seploh pon boley ajee....
pastu Login ke GengBlogger.. opastu boley la Ping Blog Anda...
acttly ping entry sbnrnyee..hehehe


Amcam?? senangkann????
Kalau korang da masuk website ni tentu korang tau nye cara2 nak buatt..hehehe.. tgk banner pon kompem da tau kann.....

Ha..ni interface gengblogger la... ceitt da mcm nak wat modul da... almaklum la skrg ni aku ngah mengarang MODUL2 yang sepatutnyee... sila2 la lawat eaa.....

Ni bende yang aku ngah Join skrg.. cipta TAGLINE...hehehe.. Bagi Uda menang eaa.. kikikiki...

aku just nak gtau kelebihan2 korang join gengblogger ni la

1. Naikkan traffic korang r... bygkan skrg da beratus2 da join.. ntah2 da beribu aku pon xtau la sbb kene tnya TUAN RUMAH dulu.. BEN sila jawab da bape owg da ???? yang aku tau aku nyer id 400++..hehehe

2. Naikkan earning nuff korang la.. da kawan asyik duk klik2 ajee.. tp nuff aku xnek2 ag daa... klik2 same yea kwn2

3. kat cni yang plg utama korang ley ping blog korang.. jd sume akan tgk r.. walaupon xbace tp dowang tgk.... aku bace wokeyyy...ngeee

4. ade jugak forum kat cni.... boley la nak kasi pndpt ke.. nak berhujah ke..xkesahhh...

5. ade jugak chat... wahh.. yg ni la bgs.. menghilangkan kesunyian n kesepian korang r... same cm aku yg ngah sunyi sepi.. so.. chat le keje... boley jumpe mcm2 makhluk kat sini....
ade org2,hantu2,color,bende2, n mcm2...hahahaha....
cth: BEN, HANTU, X,Y,Z, ARC, Ungu,Pink. Oren, Purple, UDACUN, MUKADALAM, LAGENDA dll (jgn mare aku xtulis nama2 kowang..bnyk sgt daa) ... kikiki.. mcm2 la dowang ni

6. dan mcm3 la... BERBALoI2... korang meh la join eaaaa.......



p/s: Boley tak promote cmni tuan TANAH???

4 Coretan:

rizputra7 said...

mukadalam???..siapa tue??...

udacun said...

rizputra7: DEEPFACE=MUKADALAM/DALAMMUKA..hahahaha

Angeline said...

up up geng blogger

http://coretanmayaku.blogspot.com/

udacun said...

angeline: yeahhh..gengblogger is the best

♥ Jejaka dan Jelita ♥

 
;