Tuesday, December 29, 2009

#57 ♥ Hari Ke Dua~ Workshop penjanaan Idea ♥

Salam......
Pejam Celik..Pejam Celik... hari ni da masuk hari ke 2 da aku ikuti " Idea Generation WorksHop" by MDEC.....
Alhamdulillah.. banyak ilmu yang aku pelajari dalam WorkShop ni.....

Selama 2 Hari aku xsempat nak update Blog, Update entrY terbaru..JUST Copy Paste je pasal Undian..hahahhaa... da 3 EntRy pasal Undian STIAP hari...aku pon da naik Boring da tgk..ish3....
Kalau aku as OWNER ni da naik BORING...Korang sume apatah lagi.. BtoL tak???? xyah tiPula... sure btol Punyeee... tambah lak mesti da bosan nak layan Kerenah aku..asyik duk suh KORANG Vote aku aje... hehehe.....
pape Pon Thnks ye kawan2 sekelian..... Usaha Korang sume MengKLIK amat aku hargai...hargai sgt2...... Walaupon Rank aku skrg ditangga ke-4.... huhu..amat sedih rasenyee.. ada lagi masa 2 hari tuk mencari pemenang..... aku xsempat nak mengempen daaa... siang2 aku bz ngn workshop ni... mlm2 mata aku mengantuk + tenet sLow sesgt daa.. susah nak mengemPen... Hope aku menang gak wpon bukan yg 1,2, 3 pon jadi la... nak menang..wawawaaaa...
Jangan Putus asa Tuk VOTE for no.11.Ehan yeaaa... macih2..

"Dah2.. cukup2 la Promote tu EHAN oiii"

sebenor2 nye aku nak bercrite pasal seminar aku ni... ish3..ok stat ngn awal2 ag...
dapat surat tawaran Kursus:...
Mintak maap lerrr.. xley nak amik gmbr surat twran tu sbb..sob3.. enset aku ,aku hantar repair kat kedai, 2 hari ag baru ley amik daa.. nak scan aku mls (*sbb aku xde scanner)....

surat tu cmni lerr
**************************************************
Norihan Bt Hamzah

Saudari,
TAWARAN KURSUS: IDEA GENERATION WORKSHOP

Adalah saya,bla bla bla.. sukacita dimaklumkan bhwa Jabatan Keusahawanan,Biro Inovasi & Perundingan (BIP) dengan kerjasama Multimedia Development Corporation (MDeC) akan menganjurkan program seperti tajuk diatas

2. Butiran sprt berikut :

Tajuk : IDEA GENERATION WORKSHOP
Tempat : Bilik Seminar, Biro Inovasi dan Perundingan (BIP) UTM Skudai, Johor
Tarikh : 28-30 Disember 2009 (Isnin-Rabu)
Masa: 9.00pagi - 5.00 Petang
Anjuran:Jabatan Keusahawanan,Biro Inovasi & Perundingan (BIP) dengan kerjasama Multimedia Development Corporation (MDeC)

**************************************************

dah la..tu aje la..penat nak tulis...hehehe...

ada task yang kene diselesaikan....

TASK : 20 Bisnes Idea yang terkumpul + Technology terkini + guna kaedah Mind Map + Brain Storming + SCAMPER + Check product Market........
kene siapkan..sok kene bentang daaa... n came ouT wif 3 Bisnes Idea dat yang BAGUS a.k.a Bukan SS (Syok Sendrik)
....... ehan boleyyy.. yeahhhh.......
esok smbg ag eaaa......

7 Coretan:

Farah Annysa said...

nth asik kmpen mgundi jek

udacun said...

Farah Annysa: mesti la nik..tgk luse aje last tempoh..kene wat btol2 ni...hehe

HEMY said...

utk apa workshop ni??Mdec tuuuu

rizputra7 said...

gud luck

udacun said...

HeMy: workshop bg penjanaan idea... starting tuk bukak bsns la...

riz: thnks riz..:P

Anonymous said...

Terima kasih untuk blog yang menarik

udacun said...

anonymous: same2

♥ Jejaka dan Jelita ♥

 
;