Wednesday, December 23, 2009

#44 ♥ Windu My Pet ♥


huhu..miss U all my PET.... sume da xde... my mum da xkasi bela... ade yang da mati... ade yang aku kasi kat owang... BG ANAK kat ORANG.. korang yang amik anak aku tu..jg leklok eaaa.. wat cm anak sndrik..huhu... ade 3 ekor yang TERAKHIR adikku JUAL kat kedai hamster.. die jual time aku xde kat KG.. wawawaa.. da la hasil jualan pon dikebasnyer..ish3.. hamster aku lak dijual.. alasan: xde owg nak jg hamster aku tu... huhu.. cedey2....
actually aku nak bela lagi ... tp my mum larang SEKERAS2 nye xbg da aku bela... wawawaaa...
menatang ape lagi yang boley aku bela??? huhuhu..cedey2....


♥ Anak2 hamsterku ♥
♥ dowang wat drama lak ♥



p/s: aku suke bela binatang2 kecik cmni.. suke tgk dowang men2.. n hiburkan hatiku... windu nyerr... nak bela ape ag eaaa??? korang ade idea takk??? pe binatang yg korang nak aku bela???

4 Coretan:

sue said...

comel tp geli haiwan kecik2 ni...adeh~

zaza said...

bela lah kucing parsi ker...cute gk hape...

touyakaruma said...

Waaaaa comelnya !!!!!

Kat kedai saya ada banyak hamster

udacun said...

sue: cube la pegang
zaza: kucing? duk hostel xkan nak bela kucing? wawawaa
touya: anda ade kedai hamster ke??

♥ Jejaka dan Jelita ♥

 
;