Sunday, December 20, 2009

#38 ♥ InterNet terPakse di OFF sekarang ♥



Salam... huhu..haru biru..... aku terpakse offline buat seketika pada malam ni.... disconnectkan trus my CELCOM BEROKBAND.... kenapa??? kenape?? kenape??? anda tertanya2?? aku pon sama... huhu....
actually camni... esok aku kene MENGAJAR budak2 praktikal + sorg student (anak bos aku)....
mengajar dorang JOOMLA.... huhu.. jadi aku kene prepare ini malam lerrr.. buat planning siap2.. xmo jadi kelam kabut..... manual joomla da ade... tp aku kene testing sndrik mlm ni daaa.. huhu... pehh... kelam kabut la aku ni.. siang td mls nak buat... ha.. kan da kene... huhu... nak wat cmne...
ni la peel aku...


KEJE last minit... bile la nak berubah EHAN oiii....
wawawaaa.. ok la my fwenzz..... aku da kene out skrg.. kang makin lama.. makin xjadi keje aku.. bye2 my fwenzz.. muakss....


i lab U all

p/s: ape korang nak wat lau kelam kabut cmni???? adoiii

6 Coretan:

touyakaruma said...

aku sampai sekrang tak reti camna nak guna joomlaa ...

Rabiatul Adawiyah said...

masa saya keje kerajaan dulu, ada kursus joomla ni.. tapi, saya x sempat nak attend.. dah resign! hohoho.. nanti awak ajar saya plak eh.. (walaupun dah tahu) hihi..

SALAM PERKENALAN

:D

AzuanBudakPandai said...

apa kate ko buat lagi kelam kabut huhu

udacun said...

touya : guna la.. blaja2.. senang ajee... i pon xexpert sgt.. boley la cikit2... tp da kene ngaja owg daa...

Rabiatul Adawiyah: boley2.. tapi anda da tau.. anda ajar saya yee..hehehe

AzuanBudakPandai : nak buat la nii..hehe

Sendra said...

cerita lahh pasal joomla..nak jg tw..buatlah entry pasal joomla..mesti menarik..

udacun said...

sendra : nak kene cite ke??? okey2.. nnt ade masa sy buat pasal jOOmLa yeaa...
actlly module ade aje kat tenet berlmbak.. nnt yeaa.. REQ akan cube ditunaikan

♥ Jejaka dan Jelita ♥

 
;