Wednesday, December 23, 2009

#43 ♥ BZ buat MODUL ADOBE PHOTOSHOP ♥

Aku kene menjalankan KEWAJIPANku ini.. huhu.. next week (31 Disember 2009).... aku kene mgaja budak2 ni ADOBE PHOTOSHOP.. budak2 praktikal 2org.. n anak2 bos 3orang kot... aduhh.. photoshop xkan ler korang xreti?? rate2 budak2 U n budak2 skolah n budak2 xskolah reti mengedit pic ntah ape2.. especially si ZACK..hahaha.. ZACK jugak yg kene (joke aje ZACK).... yela ngn entry terbarunyer td aku tgk CINDERELLA 2010.. hik2.. comei la plak tgk kartun tu...

dah2 berbalik pada yang asal.... nak xnak... aku kene la wat MODUL tuk dorang.. aduhh.. company aku ni... ingatkan suh aku ngaja MODUL da ade.. tp haprak langsung xde.. wawawaaa.. buku2 ADOBE PHOTOSHOP ade r.. versi OMPUTEH.. aku nak kene ngaja budak2 melayu... nnt kene ngaja budak2 lepasan SPM.. da felda ag tu.. so.. aku kene la MIX kan bahasa... buat MODUL lam BM la.. senang dorang nak paham nnt.... (BAEK CIKGU)..hehehe....

aduh pening2 nak mulakan ngn ape ea dulu... ha.. btol2... kite stat ngn Kenal Tool2 dulu eaa.... ni duk tgk2 pic2 yang aku edit zaman dulu kale.. saje nak tunjuk hasil pakai adobe PhotoshoP...
wokey tak?? cube tgk2 eaaa....

♥ Kembar Dua ♥

dari ape yang aku sndrik nampak.. ade la cacat cela jugak lerr.. nampak ler hasil kerja tgn aku yang xhalus..hehehe


♥ Kembar Tiga ♥

Ini pon sama.. ade terkantoi sikitt.. aduhh.. kene haluskan lagi lerr


♥ Tugu Negeri Kelantan ♥

Aku paling suke pic ni.... Ni la kawan2 baek+rapat(aimi,aku,alia,ajune)... kami berempat memang rapat.. Pic ni kami snap time g JALAN n BERGAMBAR kat Taman MerdeKa LARKIN... cantik tempat ni.. mmg sesuai tuk jog n bergmbr n ... Area ni sume negeri ade... tp aku pilih NEGERI KELANTAN ler.. sbb aku anak KELANTAN..hahaha...padan muke dowang sume kene ikut aku.... jadi tugu cam BEST aje... aku ler yang over smbil BERDIRI...hahahaa... Pic ni kami snap pakai TIMER yeaaa... sweet gtuu... hahahaha
urmm..skrg masing2 da keje n haluan berbeza... xpe la.. nnt ade mase kite jumpe ag ye sume.... Love U all..


p/s: cmne?? ok tak pic2 yang di edit pakai photoshop ni?? ley tak lau aku nak ajar budak2 ni cmni?? hehehe.. dah2 .. ehan continue ngn MODUL tu.. ntah bile la nak siap..hehehehe...

10 Coretan:

sue said...

pandainye....

HAZWAN17 said...

aku pon noob pasal photoshop ni..
aja ak skali bleh huhu

touyakaruma said...

owrrr stail kembar nie .. aku pernah buat .. tapi versi video . Maknanya kembar aku berinteraksi dengan aku .

Stail dia sama jer.

udacun said...

sue: anda pon boley buat cmni... sila2 buat yeaa..

Hazwan17: bley2.. nnt free aku kuarkan modul yang aku wat ni eaa..slamt blaja

udacun said...

touya: bgs2.. video aku xpenah wat ag..hehehehe.. tentu cun kan bile tgk video..hahaha.. kat TV berlambak dorangg blakon

KOroX(~_^) said...

hahhahaha
k.ehan...
nak wat cm nie gakkk....
amboiii..
pamdainye die...
hak3

udacun said...

rehan: buat la.. sila2..hehehehe..buat jgn xbuat.. n lagi 1.. JOM JOIN GENG BLOGGER yeaaa...

udacun said...

rehan: buat la.. sila2..hehehehe..buat jgn xbuat.. n lagi 1.. JOM JOIN GENG BLOGGER yeaaa...

oh etty~ said...

woa. pdainye dy edit ;DD lawa2

udacun said...

oh etty: thnks ya..anda pon boleh

♥ Jejaka dan Jelita ♥

 
;