Sunday, December 20, 2009

#36 ♥ CUTEST WITH NICE SMILE BABY CONTEST ♥

Hai kawan2 sume... Jangan Terkejut lak ek ngn entry kali ni... saje2 je... jangan terkejut n terkejut..
hehehe... saya BELUM kawin lagi.. belum ada baby lagi wokeyy.. tp TERINGIN nak ada baby sndrik.. adoii....

Ni actlly aku masuk contest ni mewakilkan My Brother n SisteR in Law aku daa... saje nak amik pic anaknyer jadi MODEL tuk contest ni.. boley kann?? Hope TUAN RUMAH (Owner contest) bagi ler penyertaan ni masuk n sekali gus dpt jadi JUARA.. yahuu.... insyaAllah.. AMinn.. hehehe

Ok2.. Lets Check Out

As a token of appreciation to my friends and customer, &ita Maternity would like to having a giveaway.

nak tahu lebih lanjut klik la banner kat bawah..terbuka pada ibu-ibu hahah w/pun aku lum jdi ibu tp aku pon nak join jugakkk...... Tuan Rumah sila bagi saya Join yeee...



'Create

Nur Adriana Zahra Binti Zaidin
Ini anak Perempuan wokeyy.. hehe.... ramai cakap muke dak ni cam baby boy..hahaha..memang lasak.. Umor dak ni da nak dekat setahun daa.... Jan 2010 genap la umo budak ni SETAHUN...

amacam?? korang rase cute tak baby girl ni senyum?? ade gaya ley menang tak?? hehehe... kitorang gelak bile tgk muke budak ni coz nampak taring cam DRACULA... kui3....
ape komen korang??? ade can tak??? hehehehe

p/s : aku teringin nak ade baby sendrik... hahahaha... Skrang anak sdare aku da 26 orang daa... bile la nak merase anak sendrik ni...

♥ Jejaka dan Jelita ♥

 
;