Thursday, December 10, 2009

#20 ♥ Kebosanan ler plak ♥

Cerita xabis..hahaha

Aku.. ini lah aku.... bosannya hari ni.. actlly xbosan sgt pon sbb keje aku tdo ajer dr siang... hehe... masuk opis pon kul 3 ptg.. hik3... bos aku call baru aku masuk... kejam tak???? seb bek bos call.. lau bos xcall memang aku duk kat bilik ajer lerr..... thnks to my bos,...hahaha...

Masjid Sultan Ismail

Semalam, aku dpt ym dr kawanku..hahaha... die ajak lunch... tp die tnya.. aku ley mkn nc tak??? ofcoz ler jwb bleh tp dgn syarat ade yg blanje..hehehehe.... so.. die dengan menjadikan alasan blanje tu sbg syarat nak aku kuar ngn die.. so die kene blnje aku.. hehe.. kekenyangan aku mkn nasi.. wakakkaa... marah tol my MF... hehehe.... jgn mare ye syg... i xlanggar perjanjian kannn?? hehehe.. bile abes makan ajer... kami menuju ke Masjid Sultan Ismail.. da lama aku xjejak kaki ke masjid ni.. tenang .. damai aje rasa... huhu.. sayu btol la...


Siang tadi lak... hehe..cite pasal bos lak.... bile die masuk opis... seb bek aku da ade kat sane... hehe... Dia bawak jajan (ole2) org kawen ler... org jb pggil SISA.. hehe.. pehh ..bnyk gak yg die kasi aku.. mklum lerr... 2 tempat kenduri yg aku xp.. tp aku dpt gak SISA nyer.. hik3/.... macih ye bosss

SISA kenduri kawen
Macam2 ade.... ade Senaskah SURAH YASSIN, Nama ALLAH yg gantung kat kete, Buah Pear, telur rebus, pastu jajan lerr (gula2,snek,puding..hehe)


Kad Pelawat BioMalaysia 2009
Kad2 pelawat kami.. xde kad xley masokk....
Tetibe teringat lak sourvenior yg aku dpt time g EXHIBITION BIoMalaysia 2009 kat KLCC... macam2 dpt woo... beg cntik2.. tp mls nak letak pic beg..hik3... ni die yg aku dpt..

1
yg wane pink tu... Batang poKok getah.. dr LEMBAGA GETAH MALAYSIA.. hehe..comei tol bekas tu... suke bile dpt... pen2 lak sume aku kutip dr gerai2 dorang..hahaha... yang paling aku suker sbb dpt pen dr penganjur.. yang kaler oren n mcm2 ink ade tuu... susah woo nak dpt tu sbb yg terpilih dikalangan terpilih ajer dpt.. hik3.... antara ramai2 kat ctu.. die dtg kat aku je bg..haha... bangga sgt..

2

ini memang aku sayang giler.. cntik tol buku die... sayang nak guna..huhuhu..

3
Sebahagian notepad yang dpt... bnyk ag.. tp mls nak letak.. hehe... tu ajer la celoteh ntah pape aku ni... hehe... jgn bosan lak membaceee.....

p/s: nnt ade exhibition aku nak p lagi.. best woo kutip2 barang..hahaha.. but i love it

3 Coretan:

~RoY @ AzRuL~ said...

mkn "nc"? ape tu nc??? nasi campur ke, naib canselor??huhu
takpe...nanti aku balik utm, ko bley belanje aku plak..takde la org belanja ko aje kan??kan??hehehe

Farah Annysa said...

ni la bile da bosan. sume bnd nak snap pic.

udacun said...

Roy : nc = nasi.. hehe..xkisah la nasi cmpur ke nasi ayam ke... asalkan nasi..hehehe....
aku blnje ko, ko byrkan..hehehe.. boley2... hik3....

nik: hahaha.. mesti r nak snap sume bende.. best ape..hik3

♥ Jejaka dan Jelita ♥

 
;