Wednesday, December 16, 2009

#25 ♥ BLACK & WHITE PHOTO Contest ♥

Apa yang aku buat ni? hehe.. actually ade 2 contest yang aku terase ingin nak sertai.... yang contest ag 1 about shawls... end 25 dis 2009 jugak.. yang ni pon sbb tertengok MR. KJ punyer post ler.. hehehe.. thnks to MR. KJ.. kamu buat aku berkobar2 lak nak masuk contest ni.. wpon xtau menang @ tak.. but nak cube gak.. best ni sukerr2.. hahaha.. saje nak lawan KJ... haha.. jgn mare yeee.....

Credit tO Cik Ezzan sbb buat contest ni.. i love it... hehehe... nak anta bebanyak pic suh cik Ezzan pilih.. tapi syarat2 nak 1 ajerr.. so.. lau anta bnyk kang kompem die reject.. haha.. xmo ler jd cmtuu... kui3..


Logo BLACK & WHITE PHOTO Contest
Pic yang aku Pertaruhkan
hehehe... Hope gmbar ni bawak TuAH.... hehehe.. saje suker2.....
Pic ni aku snap time raya haji aritu.. kat Umah Nenek ku... Suke environmnt kampung.. best2.... time ni p amik nenek tuk braye kat umah kami.. hahaha.. mcm2 lerr.. org balik kg raya ngn nenek.. kami amik nenek raya ngn kami.. hahaha... well... itu lebey baik.. :D....
wokeyy... tu aje .. hehehe


p/s: amcam? ade gaya jd pemenang tak??? hik3... saje je isi mase terLuang kat Opis ni... lalalalala....

2 Coretan:

KJ-kun said...

wah jahatnya ko..
cmni aku kalah lah hahah
kalau menang bg half kat aku hahahha

udacun said...

hahaha.. nape aku jahat? hik3... pe la Kj NI....
punyer la ramai yg masuk contest ni.. pehh.. mesti pening giler cik ezzan nak wat plihan kann.. tol tak? hahahaha... poning2...
ko doakan pic aku menang eaa.. hik3

♥ Jejaka dan Jelita ♥

 
;