Thursday, December 24, 2009

#47 ♥ Timbang Berat BLOG??? ♥

hehehe... terkezut gak mule2 aku tertgk blog2 dorang....
BLOG pon ley timbang BERAT eaa??? ingatkan just BERAT BADAN aje.....
sayur2, ikan2, n bende2 alah tu aje yg ley timbang.. ni BLOG pon jadi jugak eaaa..... cara nak timbang??? senang ajeee.. KORANG letak laptOp korang atas penimbang.. da jadi daa....

Opss.. tu TIMBANG LAPTOP daaa...
wokeyy... cni nak cite.....

tadi ade Blogger2 jalan2 kat blog aku n tgglkan jejak (chat).. so aku pon walk ler balik.. cr2 jejak tadi..hehe.. n tertgk ler yg dorang ngah wat timbang BLOG daaa.....
STARTING drpd blog ni la yang aku tgk la.. http://eiysya.blogspot.com/.. credit tuk TUAN PUNYER blog eaa sbb aku ley kongsi ngn owg len lak..hehe..
so... dr die nyer blog.. link2 baru jumpe la empunyer PENIMBANG.....

SILA-sila klik DISINI utk menimbang blog anda...



ni blog aku yang nak ditimbang daa....


ha.. ni plak resuLT yang aku dpt dr PENIMBANG
hehe.. maknenyerr.. da lebih 100kb tuu.. tapi Loadnye ok ler laju la jgk kann... heheh.. kire ok la... sO?? cmne ngn Korang lakk?? aku takut nnt size da BeratUs2 KB daa.. kang OVERWEIGHT susah loo.... hehe




******************
ku menyeru supaya anda timbang berat blog masing² di sini.. free jer.. barang siapa berat blog dia melebihi 100kb.. hehe..... jika berat blog anda melebihi had ini.. sila buat bedah siasat ke atas template anda dengan kadar segera.. buang la lemak² berlebihan aka widget dan javascript yang khidmatnya kurang diperlukan tu..

*****************


Pesanan penaja :
"It is estimated that if a page doesn't load within 5-8 seconds you will lose 1/3 of your visitors. So if your website speed is slower than that perhaps you should revise your design, site structure or just move to a faster server."

8 Coretan:

syazwan safwan said...

179 kilo..62 second berat jugak tu..
kalau celcom broadband sampai malam nk bukak..

ieQa sWetLuv said...

wahh.. info yang bagus ni udacun.. jap g nk timbang2 jugak la huhu..*thumbs up*

udacun said...

syazwan: berat tuu.. udanye blog ag berat lerr...

ieqa: hehee...

muhdzahari said...

nice! 75.53KB dengan 0.13 second loading. he he..ringan sungguh :)

udacun said...

muhdzahari: pehh mmg ringan..hehehe

Ichigo said...

aku baru lepas diet ni datang nak timbang kat sini.. skali penimbang rosak lak xjalan2.. ni mesti korang berat2 duk injak penimbang.. hik hik

Ichigo said...

isk isk ni yg xbest ni kena tunggu approval cam mntk keje lak.. huhu. neway delete comment yg ni k approve yg atas td jerk ^_^

udacun said...

ichigo: hehehe.. da timbang balik tak? hehehe

♥ Jejaka dan Jelita ♥

 
;