Friday, December 25, 2009

#48 ♥ CANDID PHOTO CONTEST ♥

AKu Join contest lagi.. hehehe.... kali ni contest pasal candid PHOTO lak... hope menang la eaa.. smbil2 suke suki ni... hahahaa.... cam bst ajee... bile lak aku nak wat contest sndrik eaa???? tgu yeaa.. masanya akan TIBA... wokeyy...

ni BAnneR contest ni.. Sila KLIK banner kalau nak tau syarat2 nyerr.. credit to TUAN RUMAH sbb bg aku Join contest ni....

Pic yang aku PertarUhkan
Pic ni diambil time kitorang berempat melawat taman Merdeka Larkin ni.. saje jalan2 amik angin+bergambar+release tnsion... time ni tgk ade buaian yang cmni.. pe lagi aku ngn brani naik ler..hahaha.. mmber aku tu lak ley mendajalkan aku ngan cube menggerakkan buai.. mmg aku jatuh ler lepas tu.... hahaha.. tanpa disedari... mmber yg sorang ag duk men candid gmbr kitorang ngah bermaen2..hahahaa.. cun jugak..... well mmber yg ag sorang ni ag tua dr kami.. so... die xamik bhgian lerr... hahahaa.... jg cmrewoman la eaa..... MISS all the moments.... sayang u all la.. winduuu...


p/s: ley menang contest takk??? hehee...
*****dah pikir ke nak kasi adiah ape???..

4 Coretan:

HAZWAN17 said...

ramai jugak yg join contest ni

udacun said...

HAZWAN17 : hehehe.. saje suka suki.. nak menanggg

CIK PANDA said...

owhh..
apakah contest yg uda akan buat??
ngakkk sabar dong..
huhuhu...

udacun said...

cik panda: uda ngah berpikir ag ler ni.. myb nak buat len dr yg len.. ingat nak buat sempena ULANG TAHUN KELAHIRAN UDA..hehehe.. tgk ler cmnee

♥ Jejaka dan Jelita ♥

 
;